Sunday, December 29, 2013

FWSC Gala Diner di Bora Ombak

Assalamualaikum w.b.t
Bertempat di Bora Ombak, Ampang..Hari hujan, agak lecah...Maaf nak cakap, food bit lousy. Tak pelah yg penting dapat berkumpul bersama rakan-rakan sepejabat dan keluarga sekali setahun. psstttt Committee please next time choose better place.Bayar mahal sikit pun akak ok janji, bersih dan makanannya sedap..Jangan ambil hati teguran akak ni ye.
Tema - Batik.Kebetulan ada dress batik baru siap tempah, so aku pakai jelah.Beli tudung plain Dark brown..Someone said to me, Sis u look so goergous!(komen dalam facebook)..ok itu cuma edisi perasan jelah!


Thank you to Husband Hasanah for the lovely photo..Masa ni tinggal dengan Imran Firdaus, abahnya dah pergi kerja semula

Kalau dinner setakat makan-makan memang tak menyeronokkan langsung..so acara berkumpulan.Sakit perut gelak jelah..Tak pasal-pasal perform 'Tegar'..Masa ni Boss Eddy belum sampai!.

Lucky Draw, dapat periuk bertingkat-tingkat..suka suka suka..
cer bayang kalau dapat duit bertingkat-tingkat!
hahaha


2 comments:

SyaoranTsubasa said...

besar dah anak puan,si Firdaus tu eh. Makin comel

atuk santai said...

hi apa cerita > ixorarozi